Laman web ini sesuai dilayari dengan paparan terbaik Internet Explorer 7 + ,Mozilla FF-3.5+, GoogleChrome 8.0+ dengan resolusi skrin 1280x1024.

UNTUK SEBARANG SOALAN

SILA HANTARKAN E-MEL KEPADA KAMI ATAU

JADUALKAN TEMU JANJI

SECARA PERIBADI TANPA SEBARANG OBLIGASI SECARA PERCUMA

ADA SOALAN? HANTARLAH MESEJ KEPADA KAMI
Sila isi butiran anda di bawah
Pengesahan bot spam:
Tidak dapat membaca kod ini? Segarkan semulaTo read in English, please click here

Produk Yang Disarankan


kotak-animated
kotak-statik
kotak-banyak-2


Simpanan Kotak Pendirian Rambut Palsu untuk Lelaki


Penerangan:
Untuk meletakkan wig / rambut palsu di dalam kotak simpanan anda. . Ini adalah plastik kotak simpanan rambut palsu yang amat sesuai . Boleh membawa semasa anda pelancong atau di rumah.

Pakej Berat:
0.3kg (£ 0,661).)

Saiz pakej:
20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Harga:
RM$95 / US$29
sterfoam stand
sterofoam gold


Patung Kepala dan Muka Stirofom (Polistirena)

Patung Kepala dan Muka Stirofom menempatkan cemara dan rambut palsu yang lain untuk perlindungan tambahan apabila tidak digunakan.

• Boleh digunakan untuk berlatih penggayaan
• Bentuk muka memberikan idea yang lebih baik mengenai gaya yang sesuai
• Ringan
• Bersaiz 10 inci.

Patung Kepala dan Muka Stirofom sangat sesuai untuk menyimpan cemara atau rambut palsu yang telah digayakan. Juga sesuai untuk dijadikan latihan penggayaan.

Warna yang ada:
Putih dan Emas sahaja

Harga:
RM60
 

Tempat Letak Rambut Palsu Lelaki

RM87

 

Produk dan Kit Pemasangan
Produk pemasangan termasuk semuanya seperti pelekat berubat dua muka, pelekat cecair dan klip untuk pemasangan secara kekal dan dirian cemara.

 

Semburan Perapi Hairsetup
Semburan Penggayaan Tidak Berminyak, Tidak Melekit, Tidak Perlu Bilas, Melembapkan, Ultra-ringan, Jernih - Tahan Lama untuk rambut palsu.

Penerangan:
Semburan rambut untuk rambut palsu – Gaya rambut palsu anda akan tahan lebih lama dengan Semburan Perapi Hairsetup, yang diformulasikan khas untuk rambut palsu untuk memberikan gaya semula jadi.  Gaya rambut palsu anda akan tahan lama, walaupun dalam cuaca lembap, tanpa mengelupas atau pembentukan lekatan. Ia berfungsi baik untuk semua rambut asli dan rambut palsu. Ia larut dalam air dan mudah dibasuh dengan syampu.

Direka khas untuk rambut palsu.

Petua:
Untuk membentuk rambut, mula-mula sembur rambut palsu dengan air. Kemudian sikat rambut palsu dengan menggunakan sikat bergigi jarang. Akhirnya, gunakan Semburan Perapi Hairsetup ini untuk mengekalkan gaya rambut palsu anda.

Gaya rambut akan kekal sepanjang hari dan kelihatan semula jadi, berkilau dan melembapkan.

RM22- 250 ml.

 

2 oz. Invisi-Bond dengan Muncung
Invisi-Bond tahan air, bebas lateks, tidak mudah ternyalakan, tidak mudah terbakar, benar-benar tidak berbau dan sangat agresif. Ia adalah pelekat cecair yang benar-benar selamat digunakan pada kulit. Ia akan memberikan pegangan yang berpanjangan dan kekal fleksibel.

Invisi-Bond memberikan pegangan jangka panjang, selesa dan selamat. Invisi-Bond kami benar-benar selamat dan ia digunakan oleh kerajaan Sweden untuk menyimpan dokumen bersejarah. Guna Invisi-Bond untuk pemasangan pada kulit, atau untuk membuat buku skrap.

Invisi-Bond untuk pengembara - saiz mudah yang baharu untuk dimasukkan ke dalam beg bimbit atau dompet bagi pelanggan yang sangat aktif!

RM80

 

Botol 4 oz. Penyembur Penanggal Renda.
Semburkan cecair penanggal renda di kawasan renda atau jaringan yang anda ingin tanggalkan Tunggu selama seminit. Kemudian, tanggalkan sistem rambut dari kepala dengan berhati-hati. Pita dan sisa ditanggalkan, elakkan daripada pembersihan yang tidak kemas & tertinggalnya sisa pita pada renda atau jaringan. PENANGGAL RENDA WALKER Menanggalkan Pelekat atau Pita Daripada Tapak Renda/Jaringan 4oz. Penyembur Penanggal Renda tidak berminyak dan disyorkan untuk digunakan dengan renda atau jaringan dan berfungsi untuk menanggalkan pelekat atau pita daripada unit rambut. Ia mengurangkan kemungkinan berlaku kerosakan pada renda atau jaringan dan apabila digunakan dengan betul, hampir semua sisa pelekat akan tanggal daripada sistem dan tertinggal di kulit kepala anda. Penanggal Renda ini datang dalam botol plastik jernih dengan isipadu 4 auns (ketinggian 6”) dengan penyembur.

Arahan:
Sapukan larutan ini di kawasan sistem rambut yang anda ingin tanggalkan; tunggu selama seminit dan kemudian tanggalkan sistem dari kulit kepala dengan hati-hati. Jika terdapat sisa pelekat atau pita yang tinggal, gunakan C-22 Citrus-Based Solvent untuk menanggalkan sisa daripada unit dan juga kulit kepala dengan lembut.

RM70

 

PURE Citru-spice TM
Penanggal Sisa Pelekat-4oz

Lembut pada bahan yang mudah rosak, namun kuat pada sisa pelekat yang paling kuat - menanggalkan semua ikatan lembut, (termasuk Invisi-Bond) dan sisa pita pelekat dengan PURE Citru-spice. Terseduh dengan semua minyak oren semula jadi, PURE Citru-spice meresap sisa yang paling berat dengan cepat. Menggunakan bahan aktif semula jadi dan lembut, PURE Citru-spice memberikan keharuman oren yang menyegarkan dan lembut. Semburkan sahaja pada kulit kepala untuk menanggalkan sisa pelekat dan lap hingga bersih menggunakan kapas atau Span (item di bawah).

RM40

 

PURE
Penanggal Pelekat -4oz

Penerangan:
Lembut pada kulit dan bahan mudah rosak (termasuk renda yang lembut), namun kuat pada sisa pelekat, PURE datang dalam botol 4. oz. PURE mempunyai aroma kesturi lembut yang tidak akan menusuk hidung. Penggaya rambut yang sensitif terhadap penanggal yang dijual oleh pesaing kami telah menggunakan PURE kami sebagai alternatif dan tidak mengalami kesan yang buruk. Lembapkan sahaja bebola kapas atau kain bersih dengan PURE, lap hingga bersih..

RM40

 

Span

Penerangan:
Untuk membersihkan sisa pelekat di tapak dan kulit kepala. Gunakan penanggal pelekat pada tapak dan bersihkan dengan span ini.

RM6

 

Max Hold Sport™
Produk ini khas untuk pelanggan yang melakukan aktiviti lasak –gym-jogging dan lain2.

Untuk keselamatan tambahan, menyapu Max Hold Sport di atas kulit kepala yang akan bersentuhan dengan pita adalah idea yang baik.

Max Hold Sport™ mewujudkan sekatan di antara kulit dan pelekat dan akan mencegah minyak semula jadi kulit anda daripada melemahkan kekuatan pelekat.

Max Hold Sport™ mudah untuk digunakan, bersihkan kulit dengan sabun dan air, keringkan kulit sepenuhnya. Bubuh sahaja Max Hold Sport™ dengan banyaknya di kawasan kulit di mana pemasangan diperlukan Max Hold Sport™ kering dengan bersih. Biarkan Max Hold Sport™ kering sepenuhnya. Kulit boleh disapu gam /atau lekat pita dua muka. Max Hold Sport™ memberi cengkaman kuat walaupun kulit kepala berminyak atau berpeluh.

RM95

 

BARU! Stop ShineTM
Lekatkan pita pelekat atau sapu gam pada kulit kepala, seperti biasa. Goncang botol STOP Shine dengan baik. Sapukan STOP Shine terus pada permukaan atas pita pelekat atau gam, kemudian gosok dengan kuat di seluruh permukaan yang berkilat sehingga STOP Shine mula mengering. Apabila STOP Shine kering -- ia kering "melekit", tekan tapak rambut palsu atau tapak cemara di atas permukaan pelekat yang "pudar".

Stop Shine juga boleh diguna untuk mengembalikan semula pegangan pita atau gam yang sudah haus ketika pemakaian.

RM80

 

Red-e: 1/2" x 36 yards
Red Tape adalah penyelesaian yang terbaik bagi anda yang lebih suka memakai cemara pada masa yang singkat. Red Tape h- D

Ketahanan: 1-3 hari

RM80

 

Pita Dua Muka – Perubatan
INI ADALAH GELUNG PITA BARU SEPANJANG 25 METER YANG BERKUALITI PERUBATAN TINGGI, DUA MUKA DAN LUT SINAR

Penerangan:
Gelung pita rambut palsu berukuran 25m x 25mm. Melekat pada dalam rambut palsu. Menahan pergerakan. Kekal di atas kepala anda untuk mengelakkan daripada terselak. Pita rambut palsu berkualiti perubatan, dua muka dan lut sinar. Produk ini mempunyai berbagai kegunaan, termasuk:

•       Mengukuhkan pakaian tidak bertali
•       Menutup garis leher
•       Pita rambut palsu (mengelakkan selakan dan pergerakan)
•       Menghapuskan selakan
•       Menyembunyikan tali bra
•       Melekatkan permata badan
•       Pemasangan segera kelepet baju

Antaranya...
Disyorkan untuk kulit sensitif.

RM130


 
 

Rol Air-FlexTM dan Mini-kontur
Deskripsi: Rol Air-FlexTM kami kini diproses kepada 3 ukuran panjang yang berbeza: 5-ela, 15-ela dan 30-ela. Semua mempunyai kelebaran 3/4" dan diproses secara khas untuk digunakan yang mana membolehkan kulit untuk "bernafas".

Ada di dalam stok 3/4 x 5 ela.

Ketahanan: 4 hingga 6 minggu..

RM45

 

Rol Pita Biru 3/4" x 3 Ela
Sama seperti Pita Renda Biru, Pita Biru boleh tahan melekat selama 2-3 minggu. Pita renda biru kelihatan jernih, dan tidak meninggalkan kilatan. Rekatan yang sangat kuat dan tahan lebih lama walaupun semasa mandian wap, berjoging dan lain-lain.

Masa pemasangan berbeza bagi individu yang berlainan, lebih berminyak kulit lebih singkat tempoh pegangan... Pelindung kulit (pelindung kulit kepala) boleh membantu dalam masalah ini; kesan terhadap individu adalah berbeza

Ketahanan: 2 hingga 3 minggu

USD$11 / RM35

 

Rol Pita Biru 3/4" x 36 Ela

RM140

 

Bilangan Setiap Beg 36 Keping
(Pelapik Biru Pita Sokongan Depan Renda)
PITA PELEKAT PELAPIK BIRU SOKONGAN DEPAN RENDA 36 Keping setiap Pek Pita Cemara Kontur "CC"

Penerangan:
PITA PELEKAT PELAPIK BIRU SOKONGAN DEPAN RENDA Pegangan yang kuat untuk Renda dan Pemakaian Lebih Lama dan Berenang Ketahanan 1 - 2 Minggu Pek 36 Keping Pita Kontur "CC".

RM30

 

Klip Sikat
Klip Sikat datang dalam saiz kecil, sederhana, dan besar dalam pakej 6 klip. Memberi pegangan yang kuat ...

RM7

 

Dirian Cemara
Ini adalah dirian cemara kembara plastik yang hebat untuk di rumah atau ketika dalam perjalanan. Diceraikan kepada dua kepingan, boleh dileperkan untuk mudah dibawa. Digunakan untuk menyimpan cemara dan mengeringudarakan selepas mencuci.

Membantu untuk memelihara gaya cemara; mencegah regangan dan memberikan aliran udara.

RM28

 

Men Stocking Cap
Breathable-Sport Fabric-Fit all head size and will last long time.

Available color: Black.

RM18

 

Wig Cap
Ventilated Wig Cap ideal to protect your hair before putting on your Full Wig.

Also used as sleeping cap to protect your wig.

Helps to protect your hair by acting as a barrier between the wig and your own natural hair or scalp.

Stretch Fabric, Control Wig without pin and cool mesh.

Net Caps is available in black.

RM18

     
Get your own Digital Clock