Laman web ini sesuai dilayari dengan paparan terbaik Internet Explorer 7 + ,Mozilla FF-3.5+, GoogleChrome 8.0+ dengan resolusi skrin 1280x1024.

UNTUK SEBARANG SOALAN

SILA HANTARKAN E-MEL KEPADA KAMI ATAU

JADUALKAN TEMU JANJI

SECARA PERIBADI TANPA SEBARANG OBLIGASI SECARA PERCUMA

ADA SOALAN? HANTARLAH MESEJ KEPADA KAMI
Sila isi butiran anda di bawah
Pengesahan bot spam:
Tidak dapat membaca kod ini? Segarkan semulaTo read in English, please click here

Rambut Palsu/Cantuman Rambut semulajadi berkualiti pada harga mampu di milik
RM 1400 ke atas
Paling murah di Malaysia!!! Untuk Masa Terhad Sahaja!!
Jika anda mengalami keguguran rambut disebabkan Alopesia, Botak di tengah , Kemoterapi atau penjarangan(nipis) rambut
kami mempunyai Penyelesaian untuk Keguguran Rambut tanpa dibedah.
Sistem penggantian rambut yang asli , semula jadi tak dapat dikesan.
Apa yang Baik

Toupee / Rambut Palsu

Berfungsi untuk menutup bahagian rambut yang nipis di bahagian ubun-ubun,yang disebabkan oleh kebotakan dan keguguran rambut. Ia juga membantu menutup bahagian rambut yang nipis semasa dalam rawatan rambut.

Ditempah khas bermakna sistem penggantian rambut anda disesuaikan agar muat, selesa dan mengikut saiz yang betul pada kepala anda. Unit baru anda akan dibentuk dan saiznya dilaraskan mengikut corak kebotakan.

Teknik Kaitan

Melalui teknik kaitan, kami menghasilkan toupee/rambut palsu yang boleh ditanggalkan dengan tangan. Cemara (rambut tambahan) ini boleh dilekatkan pada kepala dengan klip (untuk kawasan yang mempunyai rambut) pita pelekat (di tompok yang tiada rambut) atau dilekatkan dengan teknik penenunan/pintal (untuk kawasan yang mempunyai rambut). Ramai pelanggan suka cara penenuan / pintal kerana ianya kuat, rapi dan tahan lama.

Sistem Pernafasan Kulit

Sistem yang membantu pernafasan kulit agar tidak mengganggu pertumbuhan rambut. Warnanya akan disepadankan, dipotong dan digayakan agar dapat disepadukan secara semula jadi dengan rambut anda yang sedang tumbuh.

Produk ini khas untuk pelanggan yang mementingkan cita rasa keaslian serta gaya eksklusif.Sila lihat Demo Video di bawah. Membuat Acuan - Padanan Penuh - Potongan & Penggayaan:

Video 1

Video 2
Kami tidak mengesyorkan unit pra-potong dan sedia pakai.

Unit pra-potong bukanlah unit tersuai. Potongan harus dilakukan semasa anda memakai unit itu supaya rambutnya kelihatan semula jadi. Jangan biarkan orang lain memberitahu anda yang sebaliknya. Pastinya ada syarikat yang akan menghantar unit mereka dalam bentuk pra-potong dan sedia pakai. Bagaimanapun, ia mungkin tidak kelihatan sesuai pada kepala anda atau bersebati dengan rambut asli anda. Unit tersuai tidak akan sesuai untuk semua pemakai. Jangan dapatkan unit pra-potong dan sedia pakai sebab ia akan membuatkan anda kelihatan murah dan luar biasa. Elakkan daripada rambut palsu yang dipesan melalui internet/‘online’atau di kedai-kedai yang menjual rambut palsu kualiti rendah.

 

Bagi mereka yang mengalami keadaan perubatan seperti alopesia, kanser atau kemoterapi , saya biasanya mengesyorkan rambut palsu yang ringan dan mempunyai pengalihudaraan yang baik untuk memberi ruang bagi pertumbuhan rambut pada masa akan datang.

 
 
Cemaranya perlu amat ringat, kurang berambut dan sebaik-baiknya pendek. Jika mereka alah terhadap warna atau pencelup, mereka disarankan untuk menggunakan rambut sintetik. Rambut palsu yang baik adalah yang ringan dan mempunyai pengalihudaraan yang baik. Kami menggunakan sintetik gred tinggi.

Nikmati keaslian penampilan unit saiz penuh di kepala anda, Sistem Medi Cap! Kami boleh reka bermacam-macam stail dan gaya keperluan pelanggan. Sekiranya anda mempunyai reka bentuk rambut stail yang anda kehendaki, kami di Hairsetup boleh bekerja sama dengan pelanggan dan akan membuat rekaan yang terbaik supaya ia kelihatan asli dan semula jadi.
   
         
Sistem rambut Hairsetup tidak mengalami kekusutan selepas dibasuh. Rambut gugur yang minimum-jumlah kecil perapi (hair condition) agar mudah digayakan dan disikat. 100% rambut asli. Hairsetup memberikan sistem rambut yang berkualiti, tekstur lebih lembut dan asli.   Sistem rambut pesaing menjadi kusut, rapuh, keras dan gugur selepas setiap cucian. Sukar untuk dijaga. Sistem rambut memerlukan lebih banyak perapi(hair condition). Bukan 100% rambut asli, dicampurkan dengan sintetik berkualiti rendah . Anda boleh membandingkan sistem rambut yang palsu dan tulen dengan melihat tekstur rambut.   Produk ini yang diperbuat daripada bulu nilon. Beberapa pusat rawatan rambut dan salon masih menggunakan produk yang ketinggalan zaman. Gatal, tidak selesa, panas, peluh dan tidak dapat lekat dengan pita atau menggunakan klip yang merosakkan kulit kepala.

Mungkin anda adalah pelanggan kelab rambut peruncit besar dan tidak berpuas hati dengan harga yang tinggi, kontrak, cemara yang berkualiti rendah, temu janji bulanan yang mahal dan taktik jualan yang memberi tekanan tinggi. Anda membayar terlalu banyak untuk rambut anda!! Anda tidak berpuas hati kerana cemara tidak nampak asli - terlalu banyak rambut dan rerambut yang kelihatan tidak asli. Atau, mungkin anda kini sedang memakai cemara yang anda berpuas hati tetapi ia terlalu mahal.  Kami boleh menghasilkan yang serupa dengan 1/2 daripada harganya atau kurang!

Hairsetup menjual sistem penggantian rambut ini secara eksklusif - ini bukan cemara biasa yang murah, berkualiti rendah yang banyak dijual oleh pesaing dalam internet atau kedai-kedai atau salun rambut. Berwaspada ketika membeli sistem rambut secara dalam internet. Sila ke pusat kami dan melihat sendiri produk kami.

Apa yang anda lihat di bawa ini adalah beberapa cemara yang nampak teruk dan tidak asli yang telah dihasilkan oleh pembuat rambut palsu dan di pasarkan di salun dan pusat rawatan rambut/tempahan rambut khas.

 
1. Cemara yang tiada garis rambut & nampak tidak asli.
2. Tiada gaya dan rambut tebal daripada Kelab Rambut di Malaysia
3. Rambut berat, cemara yang tidak nampak asli, tiada bentuk dan gaya.
4. Cemara atau ambal??
 

Bersukan, Berenang dengan Sistem Rambut anda

Anda boleh berenang, berjoging, tidur, mandi, berseronok dengan sukan kegemaran anda atau apa-apa sahaja ketika memakai sistem rambut ini dan menyisir rambut anda dalam berbagai cara yang berbeza.
Anda boleh belah tepi atau belah tengah.
Rambut akan nampak asli dalam keadaan berangin.
Anda boleh gunakan gel rambut.
Warnanya akan sepadan dengan rambut anda.
Anda boleh memakai sistem rambut harian, mingguan atau bulanan.
Hairsetup menawarkan satu daripada tapak paling nipis dan asli di dalam dunia.
Bagaimana kami mencapai keadaan itu?

Membeli daripada kami seumpama membeli terus daripada kilang dengan harga terus. Sebaik sahaja kami menerima tempahan anda, kami memproses tempahan anda dan menghantarnya ke kilang rakan di luar negara.

Staf juruteknik kilang kami akan meneliti pesanan anda untuk mengesahkan spesifikasi tempahan anda.
Apa yang anda lihat di sini adalah apa yang anda dapat, ia tidak akan disentuh semula.
Anda akan dapat menyisir rambut anda mengikut cara yang anda mahu, ke belakang, ke depan, ada belahan atau tanpa belahan!

   
         
   

Rambut Palsu Lelaki yang siap (ready made) - RM1300- Rambut palsu siap cipta ini mempunyai tapak lutsinar depan yang sempurna dengan tapak monofilamen, 1 inci renda depan untuk nampak asli, setiap rambut memberikan penampilan seperti rambut asli yang tumbuh daripada kulit kepala. Rambut palsu lelaki ini direkabentuk dengan bijak untuk variasi gaya bebas. 100% Warna Rambut Asli: Warna Perang Sederhana Gelap Rambut belum dipotong, 6 inci. Rambut boleh diwarnakan mengikut kehendak anda. Rambut: Bentuk Berombak Sederhana Satu saiz sahaja. Stok terhad.

 

Jaminan

Kami di Hairsetup, dengan ikhlas percaya bahawa perkhidmatan sebenar hanya boleh dicapai melalui etika perniagaan yang tidak dapat dipertikaikan di mana ia dicontohkan melalui jaminan kami terhadap kewajaran, kejujuran dan integriti ketika berurusan dengan pelanggan kami. Kami juga percaya, sekiranya kami mengekalkan harga pada tahap rendah dan menawarkan piawaian kualiti yang lebih tinggi daripada pesaing kami, lebih ramai orang akan mampu untuk mendapatkan produk penggantian rambut langganan yang menakjubkan ini. Banyak syarikat mendakwa mereka memberikan anda sistem langganan sedangkan sebenarnya ia mungkin cemara yang tersimpan di rak.

48 Hari Untuk Di Siap

Sekiranya mereka boleh dapatkannya dalam masa 2-3 minggu, ia mungkin bukan langganan. Pada umumnya, unit langganan mengambil masa 48 hari bekerja untuk disiapkan.

Kerumitan yang wujud semasa penghantaran dari luar negara walaupun dengan pesanan cepat, biasanya mengambil masa 29 hari bekerja. Jika ia sampai lebih awal, unit itu kemungkinan telah dibuat terlebih dahulu sebelum anda memesannya. Jika ia sampai dalam keadaan dipotong terlebih dahulu, ia tidak dipertimbangkan sebagai unit langganan.

100% Jaminan Wang Di Kembalikan??

Jika mereka beri jaminan 100% wang dikembalikan, ia mungkin bukan unit langganan.

Selepas membayar balik wang pelanggan, syarikat itu tidak akan dapat menggunakannya semula dengan harga langganan pada orang lain, oleh itu mereka akan kehabisan wang dan akan memiliki unit yang tiada gunanya kepada mereka atau orang lain. Unit langganan sepatutnya dijamin akan dibuat mengikut spesifikasi secara tepat atau akan diganti secara percuma.

Kami memberi jaminan bahawa kualiti Sistem Langganan kami menepati atau melebihi kualiti pesaing kami. Kami memberi jaminan bahawa harga kami berpatutan untuk produk yang anda beli. Produk yang telah dipotong, dipakai, atau digunakan dalam apa saja cara tidak boleh diterima.

Get your own Digital Clock