Laman web ini sesuai dilayari dengan paparan terbaik Internet Explorer 7 + ,Mozilla FF-3.5+, GoogleChrome 8.0+ dengan resolusi skrin 1280x1024.

UNTUK SEBARANG SOALAN

SILA HANTARKAN E-MEL KEPADA KAMI ATAU

JADUALKAN TEMU JANJI

SECARA PERIBADI TANPA SEBARANG OBLIGASI SECARA PERCUMA

ADA SOALAN? HANTARLAH MESEJ KEPADA KAMI
Sila isi butiran anda di bawah
Pengesahan bot spam:
Tidak dapat membaca kod ini? Segarkan semulaTo read in English, please click here

Gunting Rambut


  • Perundingan interaktif ihsan yang pertama kali bagi menentukan wig/ rambut palsu/ cemara terbaik untuk wajah anda dan juga gaya hidup anda
  • Pilihan rambut manusia 100 % asli atau rambut sintetik.
  • Perundingan, pemilihan dan pemesanan cemara dan warna menurut pesanan.
  • "Hightlight", "lowlight" tenunan tangan dan guntingan profesional menurut langganan yang menyerupai rambut anda sendiri dengan sebaik-baiknya.
  • Penggunaan garis rambut yang tidak kelihatan.
  • Pengubahan wig /rambut palsu untuk menjamin pemakaian yang paling selesa.
  • Panduan penyenggaraan wig /rambut palsu.
  • Pembekalan barangan untuk penjagaan wig /rambut palsu di rumah.
  • Khidmat pembersihan dan penyenggaraan.
  • Menggunting dan Penggayaan RambutCemara yang datang dari kilang belum digunting dan digayakan. Anda harus membawa cemara baru anda kepada salon rambut supaya mereka boleh mengguntingnya. Jika mereka menggunting cemara itu DI ATAS KEPALA ANDA, itu yang terbaik. Kami juga menyediakan khidmat dalaman : menggunting, menyenggara, mewarnakan, melekatkan semula rambut menggunakan teknik tenunan dan dsb.

Gunting rambut:

Kami sering mendapat permintaan untuk menggunting cemara pelanggan. Jika cemara digunting di atas kepala anda, itu yang terbaik. Jika anda menghadapi kesukaran untuk mengguntingnya, maka kembalinya kepada kami dan kami akan mengguntingnya dengan kos sebanyak RM$170 dan RM$12 sebagai kos perkhidmatan pos. Cemara yang telah digunting sepatutnya sesuai dipakai. Kami membuatnya agak panjang sedikit. Ianya lebih baik jika cemara terlalu panjang daripada terlalu pendek. Ia sudah pasti tidak akan memanjang semula. Anda perlu beritahu kami berapa panjang rambut yang anda inginkan dalam ukuran inci, di beberapa bahagian kepala.

Kadang-kadang kami mendapati bahawa tukang gunting atau penggaya rambut tidak pernah menggunting cemara lebih berkeyakinan untuk mengguntingnya jika kami mengguntingnya terlebih dahulu. Mereka hanya perlu menjadikannya lebih cantik dan bukannya menggunting keseluruhan cemara. Anda mesti memahami bahawa cemara yang telah digunting, tidak boleh dikembalikan di bawah apa jua keadaan, walaupun kami yang mengguntingnya. Jika anda mempunyai sebarang rungutan, ia sepatutnya diajukan sebelum ia digunting. Kami tidak dapat memberi jaminan bahawa anda akan berpuas hati dengan guntingan, walaupun kami merasakan bahawa kami telah melakukan tugas yang baik.

Cemara akan lebih koperatif selepas ia dipakai selama beberapa minggu. Ia kelihatan kurang tebal setelah di sikat mengikut bentuk gaya rambut yang anda ingini.

Pengguntingan kali kedua membolehkan ia menjadikannya satu karya seni atau lebih cantik. Sistem rambut palsu menjadi lepek selepas ia di pakai berapa minggu.

 


Get your own Digital Clock